Еротична сцена на месеца

Изглежда, всяка осма глава в кубинската литература е обречена да бъде порнографска, пише в книгата си кубинката Сое Валдес

19 December 2011

Изглежда, всяка осма глава в кубинската литература е обречена да бъде порнографска, пише в книгата си кубинката Сое Валдес, която от години живее в изгнание в Париж. Осма глава в издадената у нас „Всекидневното нищо“ (ИК „Жанет 45”) е силно еротична, но порнографска не е. Къде е границата ли? В любовта. В обяснението, което самата Валдес даде при гостуването си у нас по покана на Институт „Сервантес“: „Моите героини имат една обща черта. Те всички обичат. Те вдигат температура, когато любовта я няма.“ Откъсът е предоставен от „Жанет 45“.

Когато се съблече, гръцкото му тяло ме остави без дъх, с отворена уста и с потекла лига. Раменете – малко по-широки от ханша, чисто пушено филенце, опечено от нашето родно индианско слънце. Тесни бедра, перфектно дупе, гладко, косъмчетата изникват изпод члена и пълзят по бедрата. Стройни бедра, мускулести, здрави крака, плътни глезени, много елегантни правилни стъпала – това е добра поличба, – има я и подробността за средния пръст, който, ако е по-дълъг от палеца, без никакво съмнение това е крак от Древна Гърция. Шията е точно премерена, нито много широка, нито прекалено дълга. Чуплива коса, челото му украсяват красиви къдрици. Издаден прав нос. Устни като коприна, блестящи. Мускулести ръце, но не прекалено, силни китки, нежни дълги длани – вече съм говорила за тях преди. Колко странно! Този мъж ми се предлага като произведение на изкуството както отвън, така и отвътре. Защото е нежен, спокоен и търпелив. Гласът му никога не се повишава. Той е мой любовник, а не палач.
А членът му... Оооо, благословен Свети Лазаре, мой Бабалу Айе! Инструментът на Нихилиста е осмото чудо на света. И дано не заеме първото стъпало по скàлата на богатствата на този век! Защото да носиш инструмент като този е все едно да притежаваш сметка с милиони и милиони долари в швейцарска банка. Да не забравя да отбележа, че до пъпа има черна кръгла бенка. През нея от порите му блика копринената сексуалност, приканва да бъде докосната. Когато ръката се сблъска с основата на члена му – няма нищо общо с партийния член, – не можеш да се сдържиш, устата ти се пълни със слюнка, а по ъгълчетата на устните ти излиза пяна.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР