ще живее сама с децата

Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик са решили да живеят отделно. Двамата са женени от 12 години и имат три деца – 6-годишният Джеймс и едномесечните близначки Марион и Табита, износени от сурогатна майка.

21 July 2009

 

Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик са решили да живеят отделно. Двамата са женени от 12 години и имат три деца – 6-годишният Джеймс и едномесечните близначки Марион и Табита, износени от сурогатна майка. Според приятел на семейството това е голяма изненада за всички, тъй като двамата изглеждали изключително щастливи след раждането на бебетата.

 

„Сара много обича Манхатън, но вече има три деца и е непреклонна, че те трябва да живеят на по-спокойно място, близо до парка, по-далече от лудоста на Манхатън.”  Бродерик пък предпочитал стария им дом, който е близо до работата му на Бродуей.  44-годишната актриса вече е купила къща с девет спални в Бруклин.  


Двамата бяха стигнали почти до развод, заради разкритата афера на Матю с 25-годишна жена, точно преди да обявят, че отново  ще стават родители. Явно децата не са успели да сплотят връзката им.   

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР