Polo Ralph Lauren дебютира в България

12 April 2014

Легендарният американски бранд Ralph Lauren официално стъпи на българския пазар с откриването на първия си магазин Polo Ralph Lauren в София. Всъщност, дебютът е двоен: това е първият бутик под името Polo Ralph Lauren в световен мащаб, а след него предстои откриването на флагшип магазин и на 5-то Авеню в Ню Йорк.

Вдъхновен от класическата Americana, магазинът разположен в най-престижния моден район на столицата - на ул. Цар Калоян 7, пресъздава отличителната чувствителност, автентичен дух и трайно наследство на Ralph Lauren. Топлата и уютна атмосфера напомня на Североизточната архитектура, съчетавайки съвременност с добрите американски традиции на живот. Пълната гама от емблематичните мъжки Polo облекла и аксесоари са изложени сред интериор от дъб, бяла ламперия и рекултивиран паркет под формата на рибена кост, докато просторната зона за дамите привлича с чисти бели стени и топли текстурирани килими. Там вече ги очаква селектираната колекция Ralph Lauren Blue Label за жени, а от началото на тази есен в новия магазин ще дебютира и пълният асортимент дамска колекция и аксесоари Polo.

Грандиозното откриване на първия магазин Polo Ralph Lauren премина с пищно парти, с много шампанско и куп светски лица от българския шоубизнес, а и не само - събитието уважи също американският посланик Марси Рийс. Сред атракциите на вечерта бе „дефилето“ на расови състезателни коне (неслучайно именно те са избрани за емблема на Polo), а между официалните гости блестеше и лицето от априлската корица на EVA – моделът Силвия Димитрова.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР