MTV раздаде кинонаградите си

Кой какво облече, кой какво съблече и кой какво спечели на церемонията снощи

eva.bg 14 April 2014

Зак Ефрон на път да остане без риза...

Снимка: getty images/guliver

Филмовите награди на MTV бяха раздадени миналата вечер в Лос Анджелис, с което официално слагаме край на тазгодишния сезон на кино статуетките. За разлика от по-тежките и престижни церемонии, тук категориите са по-забавни, всичко е подплатено с много чувство за хумор и победителите отразяват интересите на по-младата аудитория, а не на възрастните кино критици.

Затова и филм на годината е „Игри на глада 2“. Най-добри актьор и актриса са Дженифър Лорънс и Джош Хътчерсън от същата продукция. Най-добрият бой са спретнали Орландо Блум и Еванджелин Лили срещу орките във втората част на „Хобит“. Най-секси гол до кръста е Зак Ефрон в That Awkward Moment, с най-добро преобразяване е Джаред Лето (“Клубът на купувачите от Далас“). Най-смешен е бил Джона Хил във „Вълкът от Уолстрийт“, а най-добра злодейка е Мила Кунис в „Оз: Великият и могъщият“. Хенри Кавил пък е герой на годината заради ролята си на Супермен в „Човек от стомана“.

А извън наградените, червеният килим бе изключително пъстър както откъм цветове, така и откъм трендове. Мила Кунис най-накрая загатна за коремчето си, колкото и да се опитваше да го прикрие със статуетката и широкия тоалет. Зак Ефрон зарадва дамите, като се съблече гол до кръста – все пак трябваше да оправдае приза, който спечели. Лупита бе в тоалет с всички възможни цветове на дъгата, докато Риана отново бе много, много секси, Ники Минаж пък беше почти неразпознаваема в изчистена и стилна черна рокля.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР