Щастливото прасе

Food&Coctails

Елка Влаховска 14 April 2014

Снимка: Марин Каравелов

Тук е бохемско по алтернативен начин. Джун Йошида, когото познаваме от Brasserie, CRU и Lime, този път е основал собствен бизнес и предлага необичайна комбинация от авторски коктейли и ястия. Е, не е задължително да опитаме всички коктейли, но е силно препоръчително. От ястията си избираме свински джолан със зеле за двама, защото нали сме на територията на прасето. Ммм, много е вкусно! Менюто се променя според сезона, защото в концепцията за готвене на Йошида влизат пресни продукти с местен произход от добре селектирани доставчици. Комбинацията от вкусове е оригинална и дори традиционни на пръв поглед ястия изненадват с неизследвани досега от небцето усещания. Тиквената панакота с кокосово мляко и лимонова трева си е истинско фюжън преживяване. Препоръчително е да запазите място по телефона.

Адресът: София, бул. Цариградско шосе 17, тел. 087 877 8446.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР