Михаела Филева

За любовта, родителите и партитата

Лилия Илиева 16 April 2014

Вчера нашата любимка Михаела Филева отново стана първа в състезанието Dancing Stars. Двамата с партньора й Светльо получиха 38 точки с прекрасно изпълнение на салса от най-сложната („кабаре дивизия“), както обясни Алфредо, бивш солист на кубинския балет Тропикана и член на журито. Тяхната салса бе избрана и за Танц на зрителите.
На участниците в танцувалното състезание предстои нов етап и нов регламент. От 15, двойките са вече 9. Всеки четвъртък оттук нататък не две, а три двойки ще се явяват на елиминации. Следващият вторник, от 20.00 часа по Нова ще гледаме отборите на Светльо и Михаела (с пасо добле) и Нели и Наско (с танго) ще бъдат един срещу друг. Тези, чийто танц победи, ще могат да добавят още 10 точки към оценката си, съответно с пасо добле и танго.

Представяме ви Михаела извън сцената на Dancing Stars.

„Една нощ по пълнолуние бях на плажа. Беше суперкрасиво – като по филмите. Наближаваше утрото. Аз седях на вишката на спасителите. А долу на пясъка – един мъж, който няма нищо общо с музиката, пееше Love Me Tender на Елвис Пресли. Исках да си запуша ушите. В същото време бях очарована, възхитена и влюбена. Беше толкова приятно и смешно.“

И какво стана?

Графа го написа в песента ни с Nickname – раздяла... Понякога Графа пише за мен, все едно е наблюдавал живота ми отстрани и си е водил бележки. Щастлива съм, че мога да работя с него. Той е не само един от най-талантливите певци, но е и творец, пише прекрасна музика, качествена, с хубави смислени послания и мелодии. Песента е красива балада с разкошен текст. Когато я чух за първи път, се разплаках. С този, който пееше на плажа, се разделихме, при това съвсем наскоро. Последната ми дълга връзка, повече от 5 години, приключи преди година. Имала съм и други любови, но в момента съм сама.

Бих се отдала на човек, който обича музиката, изкуствата и мисли със сърцето си
Михаела е от жените, които приковават погледите. Движи се красиво, говори усмихнато, носи в себе си светлина. И камерата я обича, гласът й е разкошен. На живо напомня на Джулия Робъртс – висока, слаба, с дълги крайници и същите устни като на хубавата жена. От Велико Търново е, от няколко години живее в София и учи в Музикалната академия. Въпреки че е била приета да следва и в Англия, и в Софийския университет (софтуерно инженерство!), избира музиката. „Преди това все бях раздвоена – учех математика и ходех по олимпиади по математика и физика, в същото време – на музикални конкурси. Дадох си сметка, че за да успееш, трябва да избереш какво искаш да правиш. Нека да видим какво ще направя тук.“

А родителите ти как го приеха?

Те са разделени. Била съм на две години, когато се е случило. Имам двама братя от втория брак на баща ми. Но с него не поддържаме връзка, по негово решение. И съответно с двамата ми братя, които са близнаци, си пишем само във фейсбук. Не сме се виждали. Така че думата има майка ми. Тя е от подкрепящите родители и ми каза – ок. Само няколко пъти ме е спирала от решения, които са били сериозно деградивни. Не искам да се връщам там. Те са част от живота ми, за която не искам да си припомням. Наистина се е намесвала само тогава.

следваща страница »
2 КОМЕНТАРА
2
Tanya
27 May 2014, 14:21

Моята любимка от Дансинг Старс ... много талантлива, страшно чаровна, желая и успех и лично щастие !

1
Нина
24 April 2014, 10:44

Прекрасна Михаела....завладяваща, с особена аура и личи си богата душевност. Дано е много щастлива и успяла. Желая и го от сърце. И дай, Боже, повече такива млади хора за България.

ТВОЯТ КОМЕНТАР