Os Gemeos и Hennessy – очаквано цветен дует

Hennessy Very Special с лимитирана серия бутилки от бразилските артисти

eva.bg 23 April 2014

Os Gemeos са братята еднояйчни близнаци Отавио и Густаво Пандолфо. Родените в Бразилия звезди на уличното изкуство намират вдъхновение за своите богати на цветове и много разнообразни творби от родния им град. Те започват своята кариера като графити артисти през 80-те години на ХХ в. по улиците на Сао Пауло. Днес могат да се похвалят с богата колекция от произведения – от стенописи, фрески, картини и скулптури до мултимедийни инсталации, включващи музика и танц.

Сега превърнаха в свое платно и етикета на лимитирана серия бутилки Hennessy Very Special. Топлите тонове на коняка и жълтите, червени и кафяви цветове в работите на Os Gemeos биха могли да бъдат двете страни на едно и също огледало.

Обичаме да експериментираме. Този проект ни представи ново средство за изява, в което имахме възможност да превърнем традицията в нещо съвременно, цветно“, обясняват Os Gemeos. Близнаците намират вдъхновение за етикета – който те описват като „весел и цветен пейзаж, където всичко е свързано“ – след като научават за историята на Hennessy и значението, което изкуството на блендирането има за марката.

Ще ви очакваме на 25.04.2014 в Галерия Индустриална от 20,00 часа, за да видите крайния продукт.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР