eva.bg – медиен сайт на 2014!

20 June 2014

Спечелихме! Сайтът на списание EVA спечели 1-во място в категория „Медии“ на конкурса „Български награди за Уеб 2014“. В оспорваното състезание www.eva.bg се наложи с богатото си авторско съдържание и със своя модерен дизайн.
Благодарим на прекрасните професионалисти, с които осъществихме своите идеи: Design Picnic Studio, които направиха дизайна, на e//marketing, които изпълниха програмирането, както и на нашия консултант Александър Варов.

eva.bg не е просто архив на списание EVA,

а онлайн списание, което всекидневно обновява своето съдържание. Повече от всичко друго хората искат просто звезди, както е казал Анди Уорхол. Да, ние пишем много за звезди – наши и чужди, защото те разказват света около нас по специален начин. Прочутите с дълбочината и женската си проникновеност (а често и с ексклузивност) интервюта на EVA със звезди или просто с уникални хора са любим „деликатес“ за нашите читатели, който приготвяме ден след ден. Само на сайта ни (не и в списанието) можете да срещнете изгряващи родни звезди в рубриката „Петъчно момиче“.

eva.bg ви казва добро утро с усмивка и ви предлага „Иди и виж“

– нашата онлайн рубрика за нови филми, музика, театър, нови заведения и цялата вселена от събития, които ви очакват навън. Събития, лично преживени и почувствани от нашите редактори и отразени в рецензии, бележки и блогове. Блогърите ни са тези, които създават най-силно усещането за лична позиция към деня и света и нерядко техните постове предизвикват ожесточени дискусии. А деликатният хумор на Драго Симеонов и директността на Наталия Кобилкина, двама автори със собствени рубрики в списанието, са като ин и ян на сайта ни.

eva.bg не просто пише за мода и козметика – тя разбира и дава повече!

На сайта ни винаги ще откриете седмичен хороскоп и забавни игри, които дават възможност с лекота да спечелите привлекателни награди.

eva.bg e лично преживяване, емоция, красива визия,

която споделяме с вас, нашите читатели. Защото ви обичаме.

Ще се радваме да споделите с нас идеите и коментарите си в полето под статията или на фейсбук страницата ни

3 КОМЕНТАРА
3
Rosi Taneva
20 June 2014, 22:32

Kupuvam si spisanieto ot purvia mu broi i saita sushto mnogo mi haresva

2
Кремена
20 June 2014, 16:41

Поздравления! :):):) Заслужавате още много награди! Бъдете все така иновативни!

1
Стефани
20 June 2014, 16:22

Честито! Продължавайте все така да ни забавлявате и радвате.

ТВОЯТ КОМЕНТАР