4 идеи за макиаж и маникюр

Свобoда Сидерова 07 July 2014

Многофункционален фон дьо тен All-In-One Healthy Glow Fluid SPF 15 и трицветна пудра Glow Multi-Colour SPF 15 от колекцията Lеs Beiges на Chanel

 

New nude

За „кожа като след разходка на чист въздух“ не се изискват цял арсенал тонални средства за сериозна корекция. Само с тонален флуид, гарантиращ тънко покритие, и прозрачна пудра ще я направите „гола“ и сияеща.

Продукти: многофункционален фон дьо тен All-In-One Healthy Glow Fluid SPF 15 и трицветна пудра Glow Multi-Colour SPF 15 от колекцията Lеs Beiges на Chanel за естествен блясък.

Сливайки се с кожата, флуидът я хидратира (хиалуронова киселина) и усъвършенства текстурата й (пудрени частици и разсейващ светлината гел). Пудрата може да се похвали с масло от карите. Цветни екстракти и в двата продукта защитават от вредна околна среда.

Tрик: за равномерен тен се смесват трите нюанса на пудрата. Най-светлият се използва като хайлайтър на изпъкващите зони, а средният и тъмният – вместо руж за подчертаване на скулите и имитация на загар.

Tреска за метал

Nail артистите препоръчват да блестите до крайчетата на ноктите. Котират се не само благородни метали и стомана, но и ефект на бензиново петно. Техниката омбре в хладни нюанси също е свежа находка за най-вдъхновяващото за експерименти време от годината.

Продукт: парфюмиран лак за нокти Parfumerie Scented Nail Enamel на Revlon. Освен различния финиш – от перлен до блестящи частици, – друг плюс са трите групи аромати – fresh, fruit&floral и sweet&spice. Ноктите започват да ухаят след изсъхването на лака и така 3 дни.

Трик: за по-голяма трайност на маникюра първо се нанася база за нокти или избелваща основа. Ароматът на лака не се смесва с този на допълнителните покрития.

Естествена руменина за леко скулптиране на овала

За да не изглежда „голото“ лице болезнено и безжизнено, се допуска един акцент. Подчертаването на скулите не само освежава тена, но и прави овала по-ясно очертан.

Продукт: кремообразен руж Bronze Goddess Cheek Glow на Estee Lauder. Иновативната му формула хидратира кожата. Равномерното нанасяне гарантира още по-голяма естественост. Резултатът от надграждащото се покритие е от незабележим и нежен финиш до драматичен.

Трик: без да се втрива, ружът се слага под скулите и на средата на бузите. Може да се използва и като хайлайтър.

Двойна застраховка

Един от проверените начини за акцентиране върху женствеността са пърхащи мигли, покрити с няколко слоя спирала. Очната линия също е популярна и достъпна бюти тенденция.

Продукти: спирала за обем и дължина Dior Addict It-Lash и течна очна линия Dior Addict It-Line. И двете се предлагат в черно, розово, синьо и виолетово. С едно движение закръглената четка от еластомер на спиралата трансформира миглите. Невероятният обем е за сметка на восъци, а вибриращият цвят – на транспарантна гел база. Флуидната текстура на очната линия гарантира наситен блясък и продължителна фиксация.

Трик: в този сезон ултрафешън е съчетаването на черна очна линия на горния клепач и цветна на долния.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР