В града на Ангела

на 30 секунди от Марс

07 July 2014

„Прилича на Христос!“ - коментират Джаред Лето по повод на концерта му на сцената на стадион „Академик“ вчера. Доколкото е възможно да знаем как е изглеждал, Джаред наистина може би приличаше – с дългата си коса, брада, заради бялата си туника и чистия си поглед. „Чуй гласа му“ – казах на Дани – приятеля, с когото бяхме заедно на концерта. Лето има гласа на Фреди Меркюри, a песните му звучат като тези на Боно. Даже последното парче в новия албум на 30 Seconds To Mars e кавър на Where The Streets Have No Name на U2 и Лето е споделял в интервюта, че би бил много щастлив да се запознае някога със солиста от Дъблин.
Всички, които останаха на рокмаратона Sofia Rocks за 30 Seconds To Mars, ще се съгласят, че концертът беше великолепен. На сцена Джаред е точно толкова талантлив, органичен и цялостен, колкото и на екрана. Абсолютно овладян и красиво емоционален, той дирижираше публиката с лекота. И ни заведе в града на ангелите сред огромни балони, бели валящи конфети като снежинки, убеди ни, че всичко, от което се нуждаем, е вяра и че сме на Изток от небето и на Запад от Ада. Емоцията беше взаимна!

ВИЖ КОМЕНТАРИ
1
Valentina
25 July 2014, 05:55

Hubav comentar no..Pishete na Bulgarski.Vsichko koeto ste napisali na Angliiski ima prevod na Bulgarski.Hubavo e da se znaiat chujdi ezici, no e losho kogato ne se znae sobstveniat ili se dopuska da se izmesti ot chujdite.

ТВОЯТ КОМЕНТАР