Петъчно момиче: Петя Евлогиева

5 въпроса за съвършения уикенд към младата татуистка

Ирина Иванова 01 August 2014

Снимка: Ирина Йорданова

Помолихме Петя сама да ви се представи и тя, понеже е прекрасна, се съгласи.

„Казвам се Петя Евлогиева, на 30 години съм, имам прекрасен съпруг и 2 дъщерички. С татуиране се занимавам от 5 години, със съпруга ми имаме собствено студио в София. Татуирането само ме избра, защото нямах идея, че ще се захвана с него, просто нещата понякога се случват. Работата ми носи много нови приятели, възможнст да пътувам и да се срещам с нови интересни хора. Лятото показа, че не можеш да планираш нито море, нито планина, както ми се иска, затова както дойде. Важното е да се забавляваме и да успеем да си починем, а през септември ще отскочим до Лондон, за да си сверим часовника с най-добрите в нашия занаят. А може би някой ден и ние ще участваме там!"

1. Съвършеният уикенд за теб е:

Съвършеният уикенд започва късно сутрин, наспиването вече е непостижимо откакто съм мама. Обикновено закусваме с децата домашни палачинки, мъфини или солени кифлички, които заедно приготвяме. След това - децата, мъжа, 2-3 нещица в кошничката за хапване и с колата на разходки! Разбира се, още по-весело е когато и приятели се присъединят към нас. В перфектния ден обикновено нямам тату проекти, които да приготвям, но всъщност рядко се случва. Затова отиваме на място, което е далеч и телефонът ми няма обхват.
Едно такова прекрасно място се намира близо до с. Лопушня, където едни щастливи хора отглеждат кончета. Обожавам да ходим там. Можем да яздим, но на мен зареждащо ми действа самата атмосфера. Близостта до природата ме успокоява.

2. Три неща, които ще направиш през този уикенд:

Този уикенд ще е първият без работна събота за това лято, затова ще дорисувам лично проектче, което съм започнала и все не ми остава време за него, ще се видя с приятели, ще се повеселя.

3. Три неща, които няма да направиш през този уикенд:

Със сигурност няма да ходя на фигурно пързаляне, няма да се ядосвам и да преяждам.

4. Твоята уикенд-закуска:

Фрешче и някое друго плодче.

5. Твоето четиво за уикенда:

В момента чета две книги едновременно: „Амазония” на Джеймс Ролинс и „Човешкото хранене” на д-р Гайдурков.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР