Някъде отвъд дъгата

Какво друго са летните аромати, освен легитимна причина да сбъднеш отпускарските си мечти

Василена Цанова 24 July 2014

Стани едно с морето

Ако има аромат, който така силно да затвърждава връзката между природата и представителите на силния пол, това е лимитираният мъжки Acqua di Gio на Giorgio Armani. Емоцията в стил момчето-което-говори-с-морето позволява да се откъснеш от външния свят и да се слееш... със себе си. За това ще ти помогнат нотки на бергамот, мандарина и нероли, свежи като студена вода или морски бриз, и ласкав шепот на жасмин.

Иди на лунапарк

Връщаш се в детските спомени с Angel Eau Sucree на Thierry Mugler. Гореща и студена, сладка и подправъчна, хрупкава и топяща се, свежа и чувствена, тоалетната вода предизвиква апетита още от първо пръскане. Сладкото изкушение започва с вкуса на сорбе от узрели червени плодове.

Докато те се разтапят върху езика, пардон – сетивата, карамелизирана целувка заменя тръпчивата наслада със сладострастна. Глазурата от пачули и ванилия те кара да искаш плодовото гурме никога да не свършва.

Тонизирай се с билката на Венера

Отговор на въпроса коя е дава Frisson de Verveine на L`Occitane. Както винаги, лимитираният аромат на марката не само черпи вдъхновение от сърцето на Прованс, но и разказва интересна история. Въздухът е изпълнен с капчици влага от близките реки и потоци, а по течението се носят листа със сребърни ивици.

Иска ти се да се топнеш във водата с леко горчив цитрусов дъх, който преминава в нежен на върбинка, съпроводен от влажната свежест на току-що разрязана краставица. Какво чакаш още?

Облечи фешън рокля

Изживяваш се като фешънистка? Тогава ще оцениш аромата L’Eau for Women на Mercedes-Benz, който те обгръща като лятна рокля – стилна и шармантна, ефирна и безгрижна. Забрави дързостта, сега си загледана в луната романтичка, а компания ти правят касис, мимоза и момина сълза, омекотени от бял мускус. С подобен микс всичките ти блянове се сбъдват скоропостижно.

Погледни живота от различен ъгъл

Типично ваканционно обещание, което често остава на заден план заради безделието. Затова мъжкият L!ve на Lacoste приканва да развихриш въображението си и винаги да търсиш нови перспективи. Инициативата подкрепят лайм, дърво гаяк и сладък корен, които – разкривайки се постепенно – създават усещане за движение. Няма значение дали ще отстъпиш встрани или назад. Важен е лайфът.

Освободи се от морални задръжки

Няма по-радостно усещане от гъделичкането на балончета шампанско върху небцето. Подвластен на концепцията за удоволствие, специално за теб Paco Rabanne забърква коктейл. Пенлив, спонтанен и палаво безгрижен, Lady Million Eau My Gold! носи наслада също като бълбукащата напитка. Вибриращо манго, свеж грейпфрут и цвят портокал абсолют визуализират щастието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР