Звездите в една паралелна вселена

Ето как биха изглеждали някои известни личности, ако имаха татуси

27 August 2014

Елизабет Тейлър

Бихте ли гласували за президент, покрит с татуировки? Ще продължите ли да харесвате Кейт Мидълтън, ако върху ръцете й са изрисувани моряшки татуси? Дали Мерилин Монро щеше да бъде същият секссимвол, ако над бюста й кръжаха две лястовици? Роденият в Сиатъл артист Шайен Рандал реши да ни покаже как биха изглеждали звездите в някоя паралелна вселена, където татуировките са задължителен моден аксесоар. И колкото повече, толкова по-добре.

„Започнах да рисувам на шега татуировки върху звездите по списанията. Стана ми интересно и любопитно, затова реших да отида по-надалече. Записах се на курсове по фотошоп и така започна моята мания. Исках да видя как биха изглеждали някои от любимите ми известни личности, ако бяха поели по друг път в живота си или ако живееха в някоя паралелна вселена“, споделя Рандал.

Манията му се разраства и в един момент се оказва, че е изрисувал телата на десетки знаменитости. Той обединява снимките в проект на име Shopped Tattoos. Съзнателно използва олд скуул техника – удебелен контур, наситен цвят на мастилото и така наречените „моряшки тематики“ - сърца, котви, момичета, дракони, рози.

Проектът му е събрал хиляди почитатели в Instagram и Tumblr, а Рандал продължава да попълва колекцията си с нови известни личности, чиито тела са покрити с татуси.

В някой друг свят, в някоя паралелна вселена, звездите може да са доста забавни!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР