Съдят Миша Бартън за провален филм

eva.bg 20 August 2014

Напоследък не й върви на 28-годишната актриса. Миналата седмица банка наложи възбрана на имението й за 8 милиона долара, заради неплатена ипотека. А сега е дадена на съд от продуцентите на филм, в който е трябвало да участва, но това така и не е станало.

Миша, която не е имала успешен проект след края на сериала „Ориндж Каунти” през 2006 г., подписала договор за главна роля във филма Promoted и дори взела аванс от 20 хиляди долара. Но така и не се появила в деня, обявен за начало на снимките. Майка й все пак изпратила имейл на организаторите, че дъщеря й все още е на почивка с приятели в Европа. Продуцентите се ядосали още повече след като видели, че актрисата публикува в социалните мрежи свои снимки как купонясва, докато се предполага, че трябва да е на работа.

Екипът на филма е завел дело срещу Бартън, според което иска да тя да върне предварително заплатени й пари, както и още 200 000 заради маркетингови разходи и 100 000 долара, които ще загубят, след като тя не участва в продукцията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР