Триковете на Рейчъл

Експертът по грим Рейчъл Уайд е част от екипа на сватбения гуру Ранди Феноли в новата поредица по TLC „Ранди идва на помощ”.

16 September 2014

Съветите на Рейчъл Уайд са полезни и за дамите извън романтичната група на булките. Ето някои от тях:

Трик за безупречен тен

Винаги използвайте течен фон дьо тен, защото той има озаряващ ефект и по-лесно се слива с естествения тен. Започнете от централната част на лицето като разнасяте фон дьо тена отвътре навън. Външните контури на лицето ви нямат нужда от много грим, затова не слагайте излишно количество. Не забравяйте за външната част на нослето - там често се образуват черни точки, които е добре да прикриете.

Трик за трайно съблазнителни устни

Нанесете червилото и леко го размажете с устни, за да се разнесе пигментът. С помощта на кърпичка премахнете излишното. Може да използвате и малко прозрачна пудра върху устните. Нанесете втори слой червило с потупващи движения, за да създадете невероятен матов завършек. Това ще направи червилото ви изключително трайно, без нужда от повторно нанасяне.

Трик за блясък върху скулите

Съветвам ви да използвате по-матов грим, за да придаде топлина и да подчертае лицето. Съветвам също винаги да избирате по-светлите нюанси. Усмихнете се широко, за да изпъкнат скулите ви и нанесете бронзант от носа към линията на косата. После нанесете бронзиращата пудра от двете страни на челото, носа и брадичката. Помнете, че искате само да подчертаете красотата на кожата си, а не да потъмнявате цвета й.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР