В търсене на съвършения

Шест жени се впуснаха в приключение и намериха идеалния. Не мъж, а фон дьо тен

31 October 2014

Вера Караиванова

Снимка: Светослав Караджов

Maybelline New York събра шест дами с динамично ежедневие и ги попита за първото им впечатление от фон дьо тена SuperStay Better Skin. Признанията след първата им среща показват, че връзката ще бъде дълготрайна и стабилна. Защото те намериха идеалния. Не мъж, а фон дьо тен. Представяме ви първите три дами, посланици на стила, модата и красотата на градската жена.

Вера Караиванова

Тя е дигитален директор в „Зенит Оптимедия“. Майчинството я кара да разбере колко е важно времето, с което разполага една жена, за да отдели внимание на външния си вид.

Усещане за чистота и мекота
„Аз съм суетна, като повечето жени. Винаги съм смятала, че една жена трябва да се грижи за външния си вид и да има т. нар. минимум за външността си. Преди за мен този минимум беше много завишен. Сега се определя от това, кое е най-доброто, за да изглеждам и да се чувствам добре за кратко време. Използването на фон дьо тена SuperStay Better Skin на Maybelline ми дава спокойствието, че буквално за минута-две аз се чувствам сигурна спрямо външността си. И добавяйки само червило дори, аз съм жена, самоуверена и спокойна.“

Ася Енева

Тя е репортер в предаването „На кафе“ по Нова телевизия. В козметичния си несесер има спирала за мигли, молив за очи и фон дьо тен. Сигурна е, че изглежда добре тогава, когато знае, че кожата й изглежда перфектно.

Заличава следите от умората и ми помага да се чувствам свежа
„Често ми се налага да излизам в ефир след 18 или 20-часов работен ден и 3 часа сън. Затовае изключително важно какъв грим използвам, тъй като сутрин за зрителя е важно да вижда свежи и усмихнати лица, които излъчват позитивизъм. Започнах да използвам новия фон дьо тен Мaybelline Better Skin първоначално само за ефир сутрин, но впоследствие се пристрастих към усещането на лекота и свежест, която той ми дава и ми хареса позитивната оценка, която си давам всеки път, когато се погледна в огледалото“.

Стефи Димитрова

Glam look & beauty smile – това е рецептата на Стефи Димитрова за перфектна визия. Това означава, че са задължителни бляскавото излъчване и красивата усмивка. Останалото е перфектна порцеланова кожа със сияен тен, леко загатнати скули, които да носят посланието на чистота, свежест, младост и непринуденост, със сияйна пудра за разкош.

Нежен, покривен и с пухкаво усещане
„Като цяло не бях привърженик на червилата, но този сезон обичам моето Rebel Red нa Loreal и Craving Coral на Maybelline от серията Color Sensational“, казва Стефи Димитрова, която твърди за себе си, че по професия е... Визионер! А за SuperStay Better Skin на Maybelline казва: „Нежен, покривен и с пухкаво усещане“.



ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР