В търсене на съвършения, част втора

Шест жени се впуснаха в приключение и намериха идеалния. Не мъж, а фон дьо тен

eva.bg 19 November 2014

Деница Цветкова

Снимка: Светослав Караджов

Maybelline New York събра шест дами с динамично ежедневие и ги попита за първото им впечатление от фон дьо тена SuperStay Better Skin. Признанията след първата им среща показват, че връзката ще бъде дълготрайна и стабилна. Защото те намериха идеалния. Не мъж, а фон дьо тен. Представихме ви първите три – Вера Караиванова, Ася Енева и Стефи Димитрова. Ето следващите две дами дами, посланици на стила, модата и красотата на градската жена.

Деница Цветкова

Тя е на 28 години и от 8 години работи в рекламния бизнес. „Покрай спорта научих, че хубавите неща стават бавно. За мен спретнатата визия и приветлив външен вид не са суета, а задължение“, твърди Деница. Тя е категорична, че една жена трябва да се поддържа, да е уверена и да има стил.

Усещам кожата си свежа и хидратирана
Ето и рецептата й за перфектна визия: „Качествени продукти. От тук нататък ще включва и фон дьо тена Better Skin, тъй като кожата ми изглежда пухкава и свежа максимално дълго, а и мимическите бръчици не ми личат.“



Веселина Делчева

Тя е на 28 години и работи в оптична компания като продавач-консултант. Любимите й козметични продукти са спиралата и фон дьо тенът, а когато хората на улицата се обръщат след нея, го приема като доказателство, че има личен стил.

Покривен и с лека текстура
„Като всеки млад човек за мен е важно да изглеждам добре, но за съжаление, кожата ми е много проблемна. Затова фон дьо тенът е от изключително значение. Той трябва да е покривен и в същото време с лека текстура, да не омазнява кожата и да не й „тежи“. Намирам новия продукт на Maybelline за доста подходящ и затова го използвам всеки ден”, твърди Веселина.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР