Food Revolution в дома

Вече се убедихме колко здравословно е да готвим сами с пресни продукти. Но за да се развихрим като любимия ни Джейми Оливър, е необходима подходяща среда. Как да организираме кухнята, за да постигнем Food Revolution ефект?

Елка Влаховска 22 November 2014

Снимка: Пресофиси на марките

Шведска маса? Не, шведска кухня

Добри решения за организиране на кухнята дава ИКЕА с новата си система Metod. Колко удобно е с разделителите и контейнерите да подредим всички аксесоари за готвене в чекмеджетата, а плотът да остане свободен за дейностите, свързани с кулинарните ни експерименти. Най-хубавото е, че подреждането може да се индивидуализира според наличните или по-често предпочитаните прибори и комплекти за готвене и сервиране.

Незаменимите мини помощници

Избрахме топ 3 малки домакински уреда за здравословно хранене от новата колекция HD Line на Hotpoint-Ariston.  

1. Новата бавна сокоизстисквачка Hotpoint-Ariston изцежда от плодовете или зеленчуците до 30% повече в сравнение с традиционните сокоизстисквачки. Тайната се крие в иновативна система за пресоване без рязане за максимално запазване на витамините и хранителните качества на продуктите.

2. Кухненският робот Hotpoint-Ariston упражнява продължителна и постоянна сила, която създава хомогенна и кремообразна смес от всякакви съставки. Има много специална технология за миксиране, която може да видите в указанието за използване.

3. Блендерът с пара Hotpoint-Ariston готви на пара и с него за нула време може да приготвите супа, зеленчуково пюре или храна за бебето. Просто нарязвате продуктите и ги поставяте в блендера. Няма ограничения и за приготвяне на студени храни, в него може да разбиете дори лед за коктейла.

Тренд - веган дресинг

По-здравословен и дори по-вкусен от комбинацията зехтин-лимон е веган дресингът за салатите.

Рецептата: 3 части белен слънчоглед, 1 част кашу, скилидки обелен чесън, сух риган, чубрица, лимонов сок, сол и вода. Всичко се изсипва в блендера и се смила. Опитахме го на хапки с маслинка, чери домат или с ягода, поднесени от Кухня Вега на фермерския пазар на Римската стена в столицата. Ммм!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР