Славин ще е Роки за филмовата вечер на X Factor

eva.bg 24 November 2014

С боксови ръкавици и на ринга – така се подготвя за утрешния филмов концерт на X Factor Славин. Той ще трябва да изпълни култовото парче от саундтрака на „Роки” – Eye Of The Tiger, като за целта наистина „влезе” във филма. Рок откритието на сезона се озова на ринга на стадион „Славия“, където грабна боксовите ръкавици и изпробва някои от тренировките, досущ като Силвестър Сталоун.

Невена Пейкова пък признава, че няколко пъти е гледала „Осъдени души”, за да се подготви за песента на примата Лили Иванова. Най-малката участничка в X Factor – Кристина Дончева, ще влезе в истински мюзикъл. Хитът Lady Marmalade ще прозвучи по напълно нов начин, а самата тя ще бъде в ролята на разказвач на любовна история.

Георги Бенчев ще се превърне във Фред Астер с чадър в ръка и Singin’ In The Rain, а Мирян ще изпее песента на един от любимите анимационни филми на малки и големи – магарето от „Шрек”. Sweet 16 ще излязат на сцената като принцеси от далечно кралство. Пламен и Иво ще отведат публиката в подводен свят, а Траян ще остане невредим под дъжд от куршуми, благодарение на саундтрака от „Леон” – Shape Of My Heart на Стинг.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР