Ален и Антони Делон

на първите страници във Франция днес

Лилия Илиева 24 November 2014

Баща и син - Ален и Антони се появиха днес в два от водещите френски вестници Le Figaro и Le Parisien. Ален Делон разказва за предстоящия търг на 1 декември в аукционната къща Cornette de Saint Cyr търг, на който ще продаде 80 оръжия от своята колекция. Сред предложенията за ценители са Winchester от сериала "Търси се жив или мъртъв", подарен му от Стив Маккуин, и револвер Colt Frontier от 1983 г., използван от Ален Делон във филма "Червено слънце". Да припомним, че общите приходи от продажбата на 40 картини от колекцията му през 2007 г. достигнаха 8,74 милиона евро и на същия аукцион бяха регистрирани седем световни рекорда за постигнати цени. Актьорът продаде на търг и свои колекции с вина, часовници и съвременно изкуство.

Делон е видимо отслабнал и обяснява това с притеснение заради болестта на едно от кучетата си. В статията в Le Figaro има интересна непубликувана до момента снимка на френската легенда с баща му и в интервюто Ален говори за някои от най-сериозните избори в живота си.

В същото време синът му даде интервю за Le Parisien по повод на започващия по телевизионния канал  TF1 тази вечер минисериал „Интервенции“. В него Антони играе ролята на доктор Ромен Лука – акушер-гинеколог и хирург педиатър в обществена парижка болница - човек, изградил сам себе си и достигнал високите нива на медицинската наука

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР