Ангели и прасета в склада

С мирис на прясно изпечен хляб и в търсене на онзи подарък, който да каже без думи "обичам те"

eva.bg 13 December 2014

Преди всяка Коледа търсим местенца, на които да се спрат уморените ни от сивотата очи, на които душата да вдъхне мириса на прясно изпечен хляб, шоколад и вино за приятели, и на които ще намерим онзи подарък, който да каже без думи „обичам те.”

Магазин Склада на ул. „Бенковски” в столицата е едно такова местенце-оазис на креативността, фантазията, интересните малки открития. До  неделя той е превърнат в коледен базар, наречен „Ангели и прасета”. Ръчно направени бижута и аксесоари от млади български художници, дрехи и шалове от нашумелия концептуален магазин Zero Plus, коледни картички, авторска керамика и порцелан, органична козметика, обувки, ръчно изработени чанти, аксесоари за коса - всичко това пипнато с ръка и с любов към детайла и носещо уникален почерк.

Не подминавайте и ателиетата в двора на старата сграда. Аз си купих оттам две „златни капки” – две малки бижута, които могат да кацнат на всяка дреха и да ти напомнят, че и в най-сивия ден е достатъчно да капнеш една капчица щастие, за да промениш света.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР