Не притискайте Анистън за деца

eva.bg 16 December 2014

Снимка: Allure

Актрисата Дженифър Анистън се снима топлес за януарския брой на Allure. Ако се чудите в чии прегръдки е тя и защо годеникът й Джъстин Теру не е възразил срещу подобна фотосесия, то има сериозна причина. Въпросният мъж е личният коафьор и дългогодишен приятел на Анистън Крис Макмилън, който е виновен за прословутата „прическа на Рейчъл“, по която цял свят полудя.

В интервюто тя коментира натиска да има дете, на който е непрекъснато подложена. Дженифър Анистън споделя, че й е болно, когато твърдят, че е пожертвала майчинството заради слава, богатство и кариера в Холивуд. 45-годишната звезда смята, че погрешно определят жените, които са решили да нямат деца, като провалили се в живота.

„Имам много приятелки, които са избрали да нямат деца или не могат да заченат, или се опитват, но имат трудности. Съществуват много причини не всички жени да имат деца, но никой няма правото да ги съди или да предполага защо е така. Това е грубо, обидно и признак на невежество“, казва Анистън. Явно е крайно време медиите и почитателите й да спрат да я питат за деца.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР