Звездите заложиха на цветното

Червеният килим на SAG Awards снощи беше изключително пъстър

eva.bg 26 January 2015

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Снимка: getty images/guliver

Наградите на гилдията на актьорите (SAG Awards) бяха раздадени снощи на церемония в Лос Анджелис. И понеже ги връчват между „Глобусите“ и „Оскарите“, често биват пренебрегнати от звезди и медии. Не и тази година обаче. Всички топзнаменитости се стекоха на червения килим, защото и номинираните филми този път обхващат широк спектър от известни актьори. Раздадените статуетки не изненадаха никой, защото в общи линии дублираха фаворитите от предишните церемонии. „Бърдмен“ бе избран за най-добър филм, Еди Редмейн за най-добър актьор (“Теория на всичко“), Джулиан Мур за актриса (Still Alice), Патриша Аркет за поддържаща роля при жените (“Юношество“), а Джей Кей Симънс за поддържаща при мъжете (“Камшичен удар“).

На SAG Awards се поощряват и продукциите на малкия екран. За най-добър драматичен сериал бе избран „Имението Даунтън“, Виола Дейвис бе отличена за „Как да ти се размине убийство“, Кевин Спейси за „Къща от карти“. Сред останалите отличени сериали бяха Orange Is the New Black, Shameless, The Normal Heart, докато "Игра на тронове" и "Истински детектив" не спечелиха нищо.

А за да видите в какви тоалети се разходиха топзвездите на червения килим, разгледайте галерията ни. Този път актрисите решиха да рискуват с по-цветни и разголени рокли, което направи събитието доста пъстро. За съжаление, голямото деколте не донесе на Анистън статуетка, както се случи и със „Златните глобуси“. А роклята на Ема Стоун се оказа прекалено дълга и препъна Наоми Уотс на сцената, което, естествено, разсмя всички присъстващи. Бременната Кийра Найтли пак предпочете да прикрие корема си, вместо да го подчертае, но пък виолетовата й рокля се оказа един от трендовете на червения килим, защото и други актриси бяха заложили на този цвят.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР