Спечелете продукт на La Prairie

Научете повече за кампанията на луксозната швейцарска марка

01 February 2015

Съпреживейте перфектния синтез от наука, изкуство и лукс. В периода от 01.02.2015 до 31.03.2015, трима от Вас, регистрирали се на www.laprairie.sarantis.bg ще получат своите награди - реални продукти от марката, на лотариен принцип.

Швейцария има необикновен природен пейзаж и марки като La Prairie знаят как да се възползват максимално. Лансираната през 2014 г. колекция Cellular Swiss Ice Crystal се обогати с два нови ледени „кристала“. Също както предшествениците си околоочният крем за борба с първите признаци на стареене Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream и лекият хидратант Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion са на основата на тройния комплекс Swiss Ice Crystal.

Антийедж откритие

Мнозина смятат, че в ледената пустош няма живот. И грешат. Пътят към вечната красота започва от най-високите върхове на Швейцарските Алпи с откриването на две растения и снежни водорасли, които оцеляват при минусови температури. Но как? Задавайки си този въпрос, белите престилки намират неочакван отговор. Неслучайно наричат алпийската солданела „спяща красавица“. Енергията, необходима да разтопи снега и да израсне, цветето съхранява в листата си. За да се предпази от измръзване, лилавото потайниче се обгръща с ледени кристали. Швейцарските снежни водорасли зимуват под формата на червени спори (оттук и феноменът „червено одеяло“). Тайната на подобно ледено спокойствие е в защитата на ДНК-то. Чрез биотехнологии флората препредава стратегията си за оцеляване на кожата. Така тя става устойчива на първите следи на стареене и се адаптира към вредната околна среда. Новите продукти са обогатени със сапуниче, друго екстремофилно растение за още по-високо ниво на ефикасност, т. е. повишаване на защитните механизми на кожата.

Индивидуален план

La Prairie нямаше да е La Prairie, ако не предлагаше грижи, отговарящи на всяка нужда или желание. Като част от тази философия Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream подхранва и витализира околоочната зона, подобрява хидратацията, изглажда и избистря тъмните кръгове. Грижа за това имат хиалуронова киселина, масло от карите и екстракт от стрелиция. Последният намалява неравномерния тен, причинен от свръхпроизводство на билирубин. Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion е перфектен вариант на вече съществуващия крем. Подобно на изблик на младост, леката като перце текстура обгръща с фин воал кожата. Хидратантът е и подходящ избор при по-топъл и влажен климат. Текстурата е подсилена с микропигменти, които незабавно улавят светлината, витамини С и Е с антиоксидантен ефект и уплътняващи и стягащи съставки, сред които стволови клетки от бенгалско кафе.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР