Юлияна Дончева: Спряла съм някъде на 38-40

На прага на своята 50-годишнина, Юлияна Дончева прави равносметка на живота си в новия брой на списание ЕVА

30 January 2015

Снимка: Светослав Караджов

В навечерието на своята 50-годишнина Юлияна Дончева е все така красива, спокойна и щастлива, колкото на 40. С тази разлика, че в живота й има още един мъж, когото тя обича – малкия Станислав. Роден е от последния опит за инвитро оплождане, който Юлияна и съпругът й Станислав Недков направиха. Красивата бизнесдама и телевизионна водеща споделя, че раждането на 49 години е като енергийна инжекция. Ако не го е била направила, е щяла да извърши морално престъпление спрямо мъжа, заради когото си е струвало и да се разведе, и да започне живота си от нулата на години, когато доста жени смятат, че и любовта, и раждането на деца вече не са за тях. Защото Юлияна Дончева смята, че 50 години са начало на по-интересната част от живота й.

За трудностите, през които е минала, за разликите между майчинството на 50 и на 30, готова ли е за още едно дете и би ли прибегнала до сурогатна майка, дали се бои, че един ден ще я приемат за баба на по-малкия й син – отговорите на тези въпроси ще намерите в новия ни брой.

В EVA през февруари ще прочетете още за драматичната любовна история на Анна Карина и Жан-Люк Годар, за дълбокото приятелство, което свързва Лора Крумова и Галя Щърбева, за драматичните съдби на кинокралиците на България Невена Коканова и Катя Паскалева. В месеца на любовта попитахме шест български звезди какво мислят за Свети Валентин, как го празнуват и какви подаръци са получавали. И понеже февруари се оказва и месецът на „Оскарите“, ще ви разкажем любопитни факти около най-престижните киноотличия. Каква е голата истина за „50 нюанса сиво“, кой е най-сексапилният мъж на планетата, кои са петте бара, които задължително трябва да посетите, за различния път при диагноза рак - само в EVA през февруари.

4 КОМЕНТАРА
4
Асен
16 August 2015, 17:40

Жестока борба да задържи Стъки,който може да й е син...Само след няколко години тя ще е бабичка, а Стъки ще е в разцвета на силите си и ще си намери младо и красиво гадже.Ще бие шута на баба си Юла..

3
Ваня
16 August 2015, 17:36

Спряла си,щом можеш да си позволиш толкова много пластични операции и подмладяващи процедури.Може и на 15 да спреш....

2
Максуел
18 February 2015, 21:17

Да бе ще й се!

1
Падме Амидала
03 February 2015, 11:49

Жестока е, браво!

ТВОЯТ КОМЕНТАР