Лора и Галя пред EVA

“Това, което ще нарани нея, ще нарани и мен”, категорични са двете водещи в интервю за новия брой на EVA

eva.bg 02 February 2015

Лора Крумова и Галя Щърбева се запознават в началото на журналистическата си кариера в Нова телевизия и са много близки приятелки (не знам дали си четат мислите, във всеки случай си довършват изреченията и това, че родиха с малка разлика във времето, също трябва да се смята за приятелски жест, от най-готините). И мъжете им – Сотир на Лора и Петко на Галя, са приятели. И кучетата им – Барут и Рила, са приятели.

Лора и Галя се връщат на екран след майчинство, което караха почти успоредно. Синът на Лора, Явор, е на година и половина, дъщерята на Галя – Калина, преди дни духнa първата свещичка на първата си торта. “Едно е на 20 и няколко години, когато си в началото на пътя си, да имаш дете, друго е на 30 и няколко, когато вече знаеш кой си”, заяви в интервю за EVA Лора Крумова. Промени ли ги майчинството, готови ли са за завръщането си на малкия екран и какво да очакваме от новото им предаване, имали ли са конфликти помежду си, страдат ли от силно его, как си почиват и кой ще им помага с децата, докато работят – отговорите на тези въпроси ще откриете в новия брой на списание EVA.

1 КОМЕНТАР
1
Марта
03 February 2015, 12:48

След публикациите Ви за Антония Петрова и Митко Пайнера, много време не смеех да припаря от страх, че тенденцията е била дългосрочна. Но очевидно не всяка надежда е загубена...

ТВОЯТ КОМЕНТАР