Наталия Кобилкина – след София и преди Лондон

Не разбирах Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ - как можеш да бъдеш влюбен в град... Сега мога да кажа честно: влюбена съм в Лондон.

Адриана Попова 03 February 2015

Наталия Кобилкина написа преди дни във фейсбук, че напуска България и се мести в Лондон. Новината веднага беше тиражирана в сайтове и вестници. Свързахме се с Наталия, която е наш постоянен автор, за да разберем повече подробности.

Наталия, на фейсбук страницата си написа, че се местиш да живееш в Лондон. Защо?

Преди няколко месеца се събудих с идеята, че трябва да отида в Лондон. Целият ден не можах да си намеря място от тези мисли. Вечерта получавам мейл от една българка - Радостина от Англия, която ме пита дали искам да направя семинари за българите в Лондон. Аз се засмях и казах: момиче, целия ден те чакам! Разбира се - да! И след няколко месеца това стана реалност. Направихме първите семинари в Лондон в края на май и оттогава всеки месец имам тренинги там. Моята цел е да стана световен треньор и да помагам на хора от целия свят. Лондон е следващата крачка към тази мечта.

Защо Лондон, а не Париж например, където също организираше курсове?

Бях няколко пъти в Париж и Франция, много красива и романтична е тази държава, но не бих живяла там. Някак си не е точно моята вибрация. И освен това се опитвах да науча френски, но ми е прекалено труден. Предпочитам само да правим семинари във Франция от време на време, но не и да живеем там. Сега ще имаме семинар в Южна Франция в началото на май, очакваме там да има и французойки с преводачка.

С какво Лондон ти харесва повече от София?

Обичам София и България. Толкова ми топло и уютно в тази държава. Имам съпруг българин и неговото семейство е вече мое семейство. Имам уникални приятели тук. Усещам, че ми е прекалено комфортно и е време да променя нещо, да поема нови предизвикателства и да се развивам.

Когато за първи път отидох в Лондон, приятел българин ме закара в един прекрасен бар на последния етаж на небостъргач. Гледах от височината на птичи полет прекрасния Лондон в краката си, гледах красивите хора в костюми с шампанско в ръка (в Лондон хората обожават шампанско), усещах мащаба и величието на тази империя, усещах много любов и просто си пожелах един ден да живея там. Много се надявам, че това ще се случи. Аз съм от Русия и много ми липсва този мащаб и мощ, с която съм свикнала. В Англия ги преоткривам наново, може би затова се чувствам толкова добре.

Винаги съм се смеела и не разбирах Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ - как можеш да бъдеш влюбен в град... Сега мога да кажа честно: влюбена съм в Лондон. Понякога пристигам ден по-рано преди семинарите и просто се разхождам по прекрасните му улици, усмихвам се на хората и се запознавам с тях, сядам и наблюдавам този град от малките сладурски биокафенета, ходя на мюзикъли и се чувствам много щастлива там. Просто сърцето ми пее и наистина съм влюбена в него.

Имаш ли вече жилище там?

Нямам още жилище. Но винаги наемам хотел в един и същия квартал и вече доста добре го познавам. Мисля там да вземем нещо. Апартаментите в Лондон също са много красиви. Мечтая за светъл апартамент в някаква стара къща с прекрасна енергия в стария Лондон.

На какви хора ще водиш курсове в Лондон?

За момента водим семинари за българи. Има 100 000 българи там! Но превеждаме сайта и видеа на английски и планирам в най-близко време да започнем да работим с англоговорящи хора.

Магдалена Ангелова (психоложка, известна и с връзката си със Слави Трифонов – б. а.) ли ще е основният ти представител тук?

Обичам Магдалена като приятелка и я уважавам като терапевт и личност. C нея се запознахме покрай обучения по семейни констелации и много се харесахме. За съвместна работа узряхме малко по-късно, но много добре ни се получава да работим заедно. За момента тя ще ме замества по основните въпроси. Тя провежда с мен и семинари в Лондон, заедно правим и програма на Карибските острови. Направихме академия за треньори Happy Woman Academy и ще направим още една академия преди моето заминаване. Така че надявам се да имаме поне 10 треньори в България, които ще продължат да провеждат тренинги. Освен това имаме треньори от Русия и Израел, които също ще продължат да идват тук. Аз също планирам да се прибирам на 1-2 месеца и да движа нещата. Така че не изоставям България. Просто разширявам бизнеса и се премествам в града на моите мечти. В академията приемаме хора от различни държави и моята цел е да имаме представителства по целия свят.

В кои други държави искаш да организираш курсове? Имаш ли връзки с местни специалисти, които да ти "подскажат" какви са местните проблеми?

В близък план стоят Испания, Турция, Германия, Франция, Австрия. Имаме българи, които живеят там и искат да завършат академията и да отворим представителства. Има хора, които ни помагат с медиите по света, така че всичко движим с огромна скорост. След две години планирам да направя академия за треньори на английски в Лондон и всички тези треньори да работят по света, по всичките ни академии. Също планираме тези месеци семинари в Ню Йорк, мисля, че след години и там ще направим представителство.

Пожелай нещо на читателите на EVA, за които ще продължаваш да пишеш.

Това, което от сърце пожелавам на нашите читатели, е да мечтаят смело и да действат. В този живот всичко е възможно, разбира се, ако ти спреш да се ограничаваш и работиш последователно и упорито за своите мечти. И когато започнете да го правите, правете го с любов и смирение, молейки Бог и Вселената за помощ и подкрепа. Слушайте своето сърце и интуиция.

Наталия ще направи едно доста ефектно взимане на довиждане с България - за 14 февруари тя планира голям фестивал по сексология, на който се очаква да присъстват над 300 дами. Те ще получат съвети как да изненадат половинките си за празника на влюбените. На българския пазар вече излезе и новата книга на Кобилкина „Психология на изобилието“ (ИК „Софтпрес“). В книгата тя описва осем квантови практики за лично щастие и финансов успех, които са помогнали на самата нея да изгради изключително успешната си компания за личностно развитие. Наталия Кобилкина ще зарадва почитателите си с безплатна лекция, по време на която ще бъде представено и самото издание - на 5 февруари, от 18,30 в хотел „Кемпински“ в София. Поканени са всички, които искат да открият ключа към изобилието.

8 КОМЕНТАРА
8
Ева
24 March 2015, 13:05

Кобилкина показва колко самотни, нещастни и глупави жени има в България, благодарение на което те си дават парите на същата тази Кобилкина. Тя пък от своя страна си пътува по света благодарание на техните пари, а те/ жените/ стават все по-нещастни, по-самотни и мноого по-глупави. Хайде идете и вярвайте на Кобилкина!

7
Elena Petrova
22 February 2015, 11:01

Наталия вече разбра ,че сме безнадежден случай.

6
asia asenova
17 February 2015, 09:23

ti si neveroiatna\

5
Petya Kostadinova
16 February 2015, 23:01

Прекрасен пример за работеща жена ! Много харесвам Наталия и с удоволствие разглеждам работата й като психолог. Само успехи й желая !

Още коментари
ТВОЯТ КОМЕНТАР