La Prairie – другото име на младостта

Спечелете продукт на луксозната швейцарска марка

01 March 2015

Съпреживейте перфектния синтез от наука, изкуство и лукс. Регистрирайте се на www.laprairie.sarantis.bg до 31.03.2015 и трима от Вас ще получат награди - реални продукти от марката, на лотариен принцип.

La Prairie е пример за постижения, лукс и наука за грижа за кожата, от 1978 г. насам. Всичко започва в Монтрьо, Швейцария, край древните брегове на езерото Леман. Там, в Клиниката La Prairie, брилянтен лекар, на име Павел Ниханс смята, че науката един ден ще отключи тайната на вечната младост. Неговите идеи били нестандартни, но толкова ефективни, че се превърнали в тайна, прошепвана в средите на благородници, кралски особи и знаменитости.

The Platinum Collection

La Prairie овладява силата на платината в нова формула. The Platinum Collection излиза извън рамките на обикновените неща и постига резултати далеч над очакванията. Платиненият пептид е откритие, което повишава еластичността и стегнатостта на кожата, като не се разгражда от съществуващите ензими в тялото и по този начин осигурява дълготраен ефект. Колекцията заличава следите от времето, съчетавайки действието си с мегакомплекс от активни съставки, нови технологии и ексклузивния клетъчен комплекс, който осезаемо стяга и изпъва кожната тъкан, връщайки еластичността й.

The Skin Caviar Collection

Всичко започва с големият пробив през 1987 г., когато La Prairie представя Skin Caviar – уникалните транспортни системи на марката, които капсулират концентрирани хайверени екстракти и други активни съставки в “хайверени перли”, които се освобождават в самия момент на нанасяне. Днес, в хайверената колекция са включени различни продукти за лице, очи и тяло, които използват морски източници като концентрираните хайверени екстракти, които са ключова съставка за интензивно стягане и енергизиране. Луксозната терапия дава сияен външен вид и е станал “визитната картичка” на La Prairie.

The White Caviar Collection

Колекцията предлага най-напредничавите решения в сферата на козметичната терaпия, свързана с анти-пигментация и стягане. Бързо-проникващите формули предлагат безпрецедентно проясняване, сияйност и лифтинг в една осветляваща система. Хайверът в центъра на системата е от рядък вид бяла есетра, която произлиза първоначално от Каспийско море. Исторически, златният хайвер е толкова рядък и желан, че е запазен само за кралски особи. Сега, отглеждан във ферми, златният хайвер е в сърцето на стягащия ефект на White Caviar Collection. С времето, се постигат невероятни резултати: възрастовите петна избледняват, неравната пигментация намалява, кожата е защитена от бъдещи петна, преливащи пигменти отразяват блестящо светлината, кожата е сияйна и прояснена.

The Radiance Collection

Учените от La Prairie пресъздадоха блясъка и свежестта на богато хидратираната младежка кожа с The Radiance Collection – продуктова линия, която подобрява и поддържа светлоотразителната способност на кожата. Формулите включват кварцови, течни кристали и светлоотразяващи пигменти, колоидно злато, както и Ексклузивния клетъчен комплекс на La Prairie с подмладяващи свойства. Кожата изглежда свежа, витална, озарена от вътрешна светлина, сякаш преоткрила тайната на младостта...

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР