Внимание: лечебен текст!

Авторката открива, че текстовете й са лечебни. Най-напред ги изпробва върху себе си. Резултатите смайват самата нея. И близките й, за съжаление

10 March 2015

Досега го пазех тайна, но вече ще се заявя пред всички. Текстовете ми са лечебни. С комбинирани алфа, бета и гама лъчи те действат върху човешкото ДНК, забавят и дори обръщат процесите на стареене и слабоумие, оформят лицевия контур, заличават назолабиалните бръчки и повдигат паднали клепачи. (Знам, че за подобен ефект претендират жената ходжа от Момчилград и пророк Елеонор от Обеля, но те, за разлика от мен, са самозванци.)

Реших се да изляза на светло пред обществеността, след като видях Ягодка Георгиева по телевизията. Тя ми даде липсващия ми досега кураж. Ягодка е лечителка и контактьорка. Тя контактува с ни повече, ни по-малко от 4 извънземни раси, които й нашепват в ухото рецепти за билкови сиропи. Сиропите стопяват тумори. Или други неща, зависи от нуждата. Разбира се, най-напред от екрана ме впечатли морковеночервената коса на Ягодка (трябва да поговоря сериозно с фризьора си, ако човек работи като контактьор и лечител – това е цветът). След това с изумление и трепет изслушах разказа й за първите контакти с извънземните. Още през далечната 1972 г. на прозореца й се появява човече – с дръпнати очички, триъгълна главичка и тъничко вратленце. Ягодка го видяла, но което е по-лошото – и човечето я видяло. Дали поради косата й или поради неговата явна недохраненост, но контакт тогава не се осъществил. Извънземните изчакали малко, едно десетина-двайсет години, и през преломната 1989-а хайде пак да й се явяват. Започват и да й шепнат на ухо.

Ще попитате кои са другите три раси освен тази на човечето. Втората на принципа на контраста са двуметрови създания, третата са досущ като нас, даже имало и блондини като Миро от офиса, а за четвъртата на Ягодка не й стигна телевизионно време да разкаже. Пристигали на НЛО, които след като се показвали на прозореца й, отлитали към Банкя (само най-интелигентните от вас ще се сетят при кого).

Сега, да си призная, на мен извънземни не са ми се явявали още, но това е защото съм в началото на кариерата си на писач на лечебни текстове. Вярно, веднъж нещо си ми се мерна през прозореца, но се оказа, че е нещо си на съседа от горния етаж. Бил се скарал с жена си и тя за назидание му изхвърлила нещото. А и през нашите прозорци не се вижда много ясно, откакто мъжът ми обеща, че следващия път ще ги измие той. То и снимките, които Ягодка показа по телевизията, не бяха много ясни. На тях трябваше да се видят Ягодка и извънземно на морския бряг, Ягодка с приятелка и извънземно на друг бряг, Ягодка и извънземно на планина (схващате идеята, да не изброявам повече), но извънземното винаги беше много размазано и приличаше на обикновен блик. Абе не са фотогетични, всички, които са се опитвали да снимат итита, го знаят.

Ягодка освен това имала пророчески сънища. Тук съм желязна. И аз имам такива сънища. Веднъж сънувах как ям три малебита наведнъж и докато ги ям, те треперят. И познайте - три години по-късно в Перник земята се разтресе като малеби... Сега ме е страх да сънувам направо, а малеби да не видя и наяве.

Ягодка освен това каза, че извънземните й диктували рецептите за лечебните й сиропи с точните грамажи. Колкото й да се ослушвам, на мен рядко някой ми диктува текстове, и трябва да ги измислям сама с подръчни материали и произволен грамаж. Но и аз като Ягодка най-напред изпробвам действието им върху самата себе си. Първо започнах да чета по един свой текст сутрин на гладно. Това веднага ми подейства вътреклетъчно и ме настрои подсъзнателно. Постепенно стигнах до 5 текста на ден, но организмът ми започна такова препрограмиране на ДНК и чистене от токисни, че не можех да изляза от банята и да стигна до работата си. По телефона ми се обадиха от офиса и ме заплашиха, че ако продължавам да не се появявам на работа, щели да ми покажат един текст, който не бил лечебен като моите, но щял да ме засегне лично. Така че намалих текстовете на 3 и половина на ден и сега се чувствам отлично. Както казват – дозата прави отровата, а извънземното – отварата.

Да не забравя да отбележа, че изготвям индивидуални диети на разумни цени, а не като Пророчица Ирина, Лили Лечителка и Маг Елка, които смъкват по три кожи от клиент. Понеже има и недоверчиви хора - който иска да види сертификата ми на лечител и контактьор, да се обърне към Ягодка. Моят се намира точно, където е и нейният, малко по-вляво.

 

 

ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР