На яхтите на известните

eva.bg 14 April 2015

яхтата Shemara

Да притежаваш и поддържаш яхта излиза доста скъпичко, колкото и да си богат. Затова повечето звезди и умерено заможни бизнесмени предпочитат да си наемат луксозен плавателен съд за ваканцията им на Френската или Италианска Ривиера, на Карибите или където си поискат. Да не говорим, че се задава и кинофестивалът в Кан, който ежегодно събира много суперяхти, на които се вихрят суперпартита за избрани.

Edmiston е компанията, от която звездите най-често си наемат яхти за една или две седмици. И плащат доста за това удоволствие. Средната цена на едноседмичния наем е около 500 000 евро, но при някои суперлуксозни и големи модели стига до 850 000 евро. Може да се наемат и яхти за скромните 150 000 евро седмично – за всеки по нещо, в зависимост от бюджета му.

Ето и за какво плащат звездите: освен квалифициран екипаж, който да изпълнява всяка тяхна прищявка, те се радват на екстри като площадка за кацане на хеликоптери, бюти и спа салони, градини с истински растения, басейни, киносалони, фтинессалони, просторни спални, дневни и големи зали за партита. Разгледайте галерията ни и сами ще се убедите колко луксозни са суперяхтите за скъпите ваканции на богатите и известните.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР