Милена Маркова-Маца пред EVA

Актрисата краси корицата на новия ни брой. Ето какво още може да прочетете в EVA през април

31 March 2015

„Поръчково“ дете на потомствени актьори, Милена Маркова-Маца е решила нейният син сам да избере къде да хвърли пъпа си. Макар самият той, малкият Орлин Карагьозов, кръстен на баща си, да е поръчка – дори бенката над горната му устна е програмирана, твърди майка му. Тя ще му връчи пъпа, като стане на 16, за да не го „обрича“ на актьорство, както са направили с нея – майка й хвърлила нейния пъп на сцената на Бургаския театър. Преди да стигне до ВИТИЗ обаче Милена минала през мечтата да стане художник, от която я отказала... една учителка по математика. Милена добила такъв стрес, че трябвало три пъти да й леят куршум, преди да си събере сърцето. За тази фатална колизия с математичката, за ползата от нея, за срещите си с летящ човек, със силуетите на удавници, за врабчето, което Маца научила да лети, и за всичко, през което е минала, за да е такава, каквато е днес – Милена Маркова говори пред EVA.

В априлския брой на списанието четете още интервюта и портрети на български и чужди звезди. Театралната кралица Бойка Велкова преоценява живота си в най-откровеното си интервю – как я е променил мъжът на живота й Теодосий Спасов, какво я отказва от балета, както и че в миналото си е бъркала с прекалената си емоционалност. Защо жените са “длъжни“ да са хубави, лесно ли поддържа перфектната си мускулатура и какво мисли за цапащите хора, разкрива Филип Аврамов по повод участието си в шоуто „Като две капки вода“. Красавецът от спагети уестърните Франко Неро е невероятно забавен и откровен в специално интервю за EVA, в което говори за връзката си с Ванеса Редгрейв, за отношенията си с Куентин Тарантино, Луис Бунюел и приятелството с Ален Делон. Имаме и интервю с Анастейша преди концерта й на 16 април в София.

И още – любовната история на Джун и Хелмут Нютън, вълнуващи разкази за бунтарката на Холивуд Патриша Аркет и за драматичната съдба на Хари Худини, какво мисли д-р Гайдурков за закуската и тибетската лечителка д-р Джампал Салдон за вредните навици на българина, бляскава мода, аксесоари, полезни козметични съвети и новини, предложения за пътешествия по Великден и не само. Всичко в новата EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР