Ерос играе покер

Любовта е хазарт. Флиртувайте, усмихвайте се, изненадвайте, съблазнявайте, провокирайте... И винаги дръжте аромат, пардон, коз в ръкава

Свобoда Сидерова 18 April 2015

за Донатела Версаче само топмоделът Лара Стоун може да превъплъти първобитната сила на жената

Изнурителна жега, душен бар, игра на покер, шепнене на ухо, докосване с перо от щраус, пускане на косата, сваляне на презрамка... Безспорно на Него му върви. Но в играта на събличане именно това е сюжетът на рекламния клип на Jeu d’Amour EDP на Kenzo, сниман в Хавана (задължително гледайте пълната версия, не телевизионната), няма правила.

Побутване на лампата, за да скрие играта на светлина и сянка изражението на лицето, лека усмивка и... всичко започва отначало. Масленият сладникаво-сладострастен вихър на тубeроза с лек „пълнеж“ от круша и цветове от лимон и акварелна воднистост на фрезия в новата EDT е не само недвусмислена покана да играете по правилата на Kenzo, но и истински любовен еликсир. Формулата? Капка ирония + сдържана чувственост + нови граници на съблазняването. Леко и непринудено. 

 

Въздушната следа на Rеve Enchantе на Van Cleef&Arpels ви мами за разходка във фантастична градина на вълшебство, поезия и безкрайна нежност, където всичко се променя. Вдъхвате уханието на току-що откъсната круша, нероли и кора от клементина и... сапфири и рубини обсипват перата на райски птици. Докосвате с ръка воден жасмин и момина сълза и... кристален смях отмерва времето. Ражда се чиста и изтънчена „мелодия“, химн на женствеността.

Ако беше цвят, L’Eau de Toilette на Carven, „по-малката сестра“ на Le Parfum, щеше да е зелен. Зелен като първата пролетна трева, която гали босите стъпала. Зелен като знаковия за марката цвят. Ако беше тоалет, L’Eau de Toilette щеше да е лека дреха с елегантна кройка и определено градски шик. Въздушността на материята се постига със замяна на жасмин и иланг-аланг с фрезия и бял зюмбюл. Бяло дърво на мястото на пачули пък омекотява мускуса.  

„Всичко и винаги за жените“ е негласният девиз на Chloe. Линията SeebyChloe олицетворява спонтанността и дързостта им. Изданието Si Bellе за пореден път доказва колко сте прекрасни. Върхови нотки от нероли и брезови листа се сливат в безкрайна нежност, проникновена и трепетна. Но тяхната беззащитност изисква твърда подкрепа. И тя идва с акорда на гардения, рамкиран с портокалов цвят и поднесен на копринено ложе от бял мускус.

 

Композицията на Dolce Floral Drops на D&G е същата като на оригинала, променени са нюансите. Акцентът е върху свежестта и обемността на букет от току-що откъснати цветя. Дори матовият флакон изглежда изпотен като ваза, напълнена с хладка вода в горещ ден. Зелените нотки на листа от нероли и живият акорд от бели съцветия – амарилис, нарцис и водна линия, наподобяват магично докосване на роса. Ехо от смях на зазоряване още от първа „капка“. 

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР