На спа в Австрия, Лондон и Дубай

Да освежим лицето, да отслабнем, да стегнем краката и да си забраним употребата на думата „стрес“.

Елка Влаховска 04 May 2015

Mavida Balance Hotel and Spa, Цел ам Зее, Австрия

Снимка: Пресофис на хотелите

Mavida Balance Hotel and Spa, Цел ам Зее, Австрия

Не само разходките из Тиролските Алпи повдигат духа и настроението. Спа центърът на хотел Mavida е известен и със специфичната си терапия с ароматни свещи. Те са изцяло натурални и всяка излъчва ухание на определена билка. Терапията е болкоуспокояваща, релаксираща и помага за преодоляване на нервното напрежение и безсънието.
www.mavida.at

ESPA Life в Hotel Corinthia, Лондон

Ексклузивният дневен спа център в британската столица е мястото, където се отдаваш на пълен релакс и възстановяване. Твърдят, че насладата е толкова голяма, че забравяш къде си и кой си. Сред топ терапиите е грижата за лицето с нежно ексфолиране, дълбоко почистване на кожата и подхранваща маска с арганово масло и мента.

Освеженото си лице може да покажете на английския five o’clock в кафенето на хотела. Бизнес партньорите ви ще го оценят. www.espalifeatcorinthia.com

Atlantis The Palm, Дубай

Спа центърът на петзвездния хотелски комплекс е идеален за луксозни глезотии. Сред изобилието от терапии за лице и за тяло се откроява екзотичният японски ритуал с козметика на Shiseido. Това е чувствено приключение в стил „гейша и самурай“ и продължава цели 4 часа.

Започва с релаксираща вана за стъпалата с розови венчелистчета, минава през цялостен масаж на тялото, последван от фин масаж на скалпа и стига до уникалната терапия за лице с топ продукт на Shiseido. Ритуалът завършва със селекция суши и японски зелен чай. www.atlantisthepalm.com/shuiqi-spa-fitness/shuiqi-spa/shiseido

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР