Macadamia - тайната на красивата коса

eva.bg 30 April 2015

Macadamia Professional е висок клас професионална козметика и луксозна грижа за коса. Основана през 2009 година в слънчевия Лос Анджелис под първоначалното име Macadamia Natural Oil, Macadamia създава иновация като комбинира лечебните свойства на двете най-ценни и полезни масла в света - масло от макадамия и арган. Още от древността те са известни със своите терапевтични действия, както за кожата, така и за косата. Ексклузивната комбинация Macadamia нарича Pro Oil Complex. Събрани заедно, те имат силата да съживят и преобразят дори и най-сухата и увредена коса.

Необикновената комбинация от арганово масло и масло от макадамия е изключително богата на омега 7,5,3 и 9 мастни киселини, които са сходни до естествения себум произвеждан от скалпа, благодарение на което маслата се усвояват лесно от косата и проникват в дълбочината на косъма. Двете масла възстановяват структурата, възвръщат еластичността и оставят косата пълна с блясък.

Само за няколко години Macadamia Professional се превръща в безспорен лидер в света на професионалната козметика за коса и печели редица награди за най-добър и иновативен продукт. Macadamia е синоним на лукс и качество, любима марка на звездите от Холивуд, която се предлага по цял свят в над 75 държави.

Марката Macadamia Professional е незаменима ежедневна грижа за поддържане на здрава, красива и дълга коса. Професионалната линия е перфектното решение за косите с подобни проблеми:

- изтощена, суха, заплетена
- боядисана, химически третирана, изрусена
- храстовидна, трудна за стилизиране
- клепнала и безжизнена

Macadamia Professional преобразява и най-увредената коса в здрава и красива, като възвръща нейния блясък и мекота.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР