Парти по негова мяра

eva.bg 02 May 2015

Една от лайфстайл иконите на последните 15 години, английският футболист Дейвид Бекъм, днес навършва 40 години, а партито за рождения му ден е едно от най-обсъжданите събития в английските медии (след очакваното раждане на второто бебе на Уилям и Кейт, разбира се).

Първоначално Бекъм имал екстравагантната идея да празнува в родния си дом в Есекс със семейството, роднините и приятелите си от детинство, на които да сервира вечеря, купена от магазина. На съпругата му Виктория обаче й прилошало от тази идея. Тя била убедена, че звезда от ранга на Дейвид Бекъм трябва да избере много, много по-изискано място за своя 40-и рожден ден.

Разбира се Виктория надделяла и ето къде ще празнува днес един от най-секси мъжете в света – хотел Аmanjena в Мароко, където бе сниман вторият пълнометражен филм „Сексът и градът“. Голяма част от звездните гости вече са там, включително и най-добрият приятел на Бекъм и негов дългогодишен агент Дейв Гарднър, със своята звездна холивудска половинка – актрисата Лив Тайлър.

Очевидно не е прав онзи, който е измислил вица, че зад всеки успял мъж стои една жена, която му казва: Ти си като всички останали. Или поне Виктория Бекъм със сигурност не е такава жена.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР