Неизживяно детство

На ти куклите, дай си ми парфюма и макиажа! Исканията на порасналите момичета са основателни

Свобoда Сидерова 21 May 2015

Moschino

Само не казвайте, че от малки обожавате да четете Паулу Коелю (пардон, колега, нищо лично) и сте пренебрегвали куклите. Come on, Barbie, let’s go party! Намигайки на пластмасовата блондинка, Джеръми Скот, артдиректор на Moschino, ни подарява вълшебна възможност да се върнем в детството. Да изброяваме тоалетите от кукленския гардероб няма нужда. И без това прекрасно помним какво харесва Барби. Life in plastic е действително fantastic.

Няма сладурана, която да не обича бонбони, захарни бастунчета, близалки... Каките им ще трябва да се задоволят с „ябълката“ във флуоресцентнорозово с топинг от златен карамел Les Delices de Nina на Nina Ricci – върши същата работа. Нотките на бонбони с пълнеж от ягоди, залети с бял карамел и поднесени на ложе от малина и пралина, водят до експлозия от емоции.

Носенето на червило е като ходенето на високи токчета. Първите крачки са неуверени. Може би заради това обновената формула на Rouge Coco на Chanel е избрана от 33 разработени и 19 тествани. Сатененият блясък (микрочастици силикон) и комплексът с восъци от мимоза, жожоба и слънчоглед правят така, че устните изглеждат и са хидратирани.

Вдъхновение за глоса за екстремен блясък Make Up For Ever търси в плексигласа. Гладки като стъкло, устните направо заслепяват. Цепнат от едната страна, апликаторът позволява не само изпълване на меката гъба с по-малко блясък, но и очертаване на контура. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР