В дома на Нийл Патрик Харис

eva.bg 25 June 2015

Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка се запознават в Ню Йорк преди повече от десет години. Влюбват се и скоро след това се налага да се преместят в Лос Анджелис, защото Нийл получава роля в хитовия ситком „Как се запознах с майка ви“. „Смятах, че шоуто няма да продължи дълго“, казва Харис. То обаче се оказва огромен хит и заради него двамата остават в Калифорния цели десет години. Деветият и последен сезон беше излъчен миналата година и двамата, които междувременно станаха родители на две деца, побързаха да се върнат в Ню Йорк. „Планът винаги е бил като свърши шоуто да се приберем в Ню Йорк и там да отгледаме децата си“, казват те. Още през 2013 г., когато става ясно, че ще се снима последният сезон на ситкома, двамата започват да търсят подходящ дом. И се влюбват в пететажна къща в Харлем, която има нужда от сериозен ремонт. Отнема им цяла година, докато я превърнат в свой мечтан дом.

Разширяват драстично кухнята, защото Дейвид Буртка е професионален готвач, освен всичко останало (репортер, актьор, собственик на фирма за кетъринг и организиране на партита). Намират място и за огромната си колекция от произведения на съвременното изкуство, която се разпростира из цялата къща. Спазват обаче едно основно правило – картините да са закачени достатъчно високо, за да не могат да бъдат достигнати и дорисувани от децата им. Особено интересен е офисът на Нийл Патрик Харис, в който не може да влезете, ако не знаете тайната парола. А именно – вратата е скрита и се отваря само, когато се натиснат очите на винтидж плакат на магьосник, окачен на стената.

Насладете се на виртуалната разходка из дома на Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка, които допуснаха в него Architectural Digest.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР