На път със Стефан Щерев

В колата на актьора се спазват няколко правила. Имайте ги предвид, ако се наложи да пътувате с него

22 May 2015

„Харесва ми да шофирам и винаги, когато мога, го правя с удоволствие. Сезонът няма значение, пътуването е вид смяна на батериите, затова обичам да каня и приятели с мен на пътешествие“, казва Стефан Щерев. Той има няколко основни правила, за да бъде пътуването комфортно както за него, така и за спътниците му.

- Шофьорът избира музиката.

- Важно е в колата да има вода, мокри кърпички и много кабели за зареждане на телефоните.

- “Без свеж въздух няма свеж шофьор” казват опитните. Особено на дълъг път човек разбира това най-добре. Тогава неизбежно в колата се хапват най-различни неща, които обаче невинаги оставят приятни миризми след себе си. Затова е важно да ги елиминираме. В моята кола шофьорът избира кога да отвори прозореца. А глътката свеж въздух подобрява настроението така, както го подобрява ваканцията.

 - Когато отварянето на прозореца не е достатъчно, ползвам освежители за кола - такива, които премахват, а не прикриват неприятните миризми. Важно е освежителят да е компактен и стилен и да се вписва ненатрапчиво в интериора. Също така е важно да се поставя лесно и на достъпно място в колата. И най-важното е да е дълготраен и да елиминира неприятните миризми и да освежава въздуха. Затова се доверявам на Ambi Pur Car – това малко устройство, което държи неприятните миризми надалеч в продължение на 30 дни, като ми позволява да се наслаждавам на зареждащата сила на пътя.

Ароматите на бор, кедър, лавандула, ванилия ми действат наистина релаксиращо. А тези от портокал, лимон, иланг-иланг, босилек или розмарин ми действат зареждащо. Напоследък открих и така наречените “сплаш”-ове с миризми като озон след дъжд, асфалт и сено, басейн и влажен въздух. Сякаш мозъкът започва да работи на друга честота, когато си обгърнат от аромати.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР