В дома на Мариела от Master Chef

Една внучка на диктатора Батиста разказва невероятните истории на своя живот пред EVA

eva.bg 06 June 2015

Снимка: Светослав Караджов

Ако има дом на купона, той изглежда точно така. Звънецът не работи. Отвътре се носи кубинска музика. Ухае вкусно. Масивната врата отваря десетгодишно слабичко момиче с буйна, дълга до кръста коса – Никол, дъщерята на Мариела Нордел от кулинарното риалити Master Chef. Между краката на момичето се провира бял пухкав котарак с посивели уши. Посивели, защото е надничал в мексиканската камина на терасата. Мариела е в кухнята по бял халат с боднат на върха на главата кок. Готви. В очите й играят хитри пламъчета. Представя ни дъщеря си и котарака – бил й подарък от Карен Нубарян, архитекта на Путин.

Мъжете са ми казвали, че първо се впечатляват от очите и от енергията ми. После идва сексът. На трето място е храната. На четвърто – бизнесът. На пето – да ги дундуркаш като Шехерезада, всяка вечер да им разправяш нова история.
На бара в кухнята ни очаква куба либре с двойно повече ром от този по рецепта и вкусен обяд. И историите започват – екзотични дестинации, известни и неизвестни имена и неочаквани обрати. Уютно е. Предишната вечер тук са гостували 60 човека.

Защо винаги прави курбан на 6 май? За голямата й любов мексиканеца Хорхе Фигаро - „Черна коса, бяла кожа, очи като въглени. Бяла риза, блейзер, дънки и ролекс! Точка! Като го видях, и ми стана лошо.“ За връзката й с руски принц и защо го зарязва, за изневерите, мъжете в живота й, срещата с Ванга, страстта по готвенето, бащата на детето й – четете в новия брой на EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР