Защо за Джесика Алба $1 милиард е малка сума

eva.bg 11 June 2015

Снимка: getty images/guliver

Неслучайно списание Forbes постави Джесика Алба на корица – тя притежава 200 милиона долара като съсобственик на компанията Honest, оценявана на един милиард долара. Алба я създава през 2012 г., като влага в нея парите, които е спестила от актьорската си игра преди това. За 34-годишната актриса обаче един милиард долара е много малко число. „Убедена съм, че в компанията ни има много по-голям потенциал и пред нас има още много възможности“, каза Алба. Нейната цел е да разкара химията от козметиката. Фирмата й предлага екологични бебешки и домакински продукти.

Въпреки че в момента е една от изгряващите бизнесдами с огромен потенциал и бъдеще пред себе си, актрисата споделя, че не й е било лесно да убеди хората в капацитета си. „Смятаха ме за празноглаво момиче, което се снима по бански. Три години ме потупваха снизходително по рамото с думите: „Защо не се върнеш към рекламните договори и парфюмчетата“, разказва тя.

Сега, когато вече има компания за един милиард зад гърба си, тя е успяла да извоюва нужния респект и затова смята, че може да бъде още по-богата. Вярваме й.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР