Хасиенда на гребена на купона

eva.bg 27 June 2015

Любимото морско заведение на EVA “Хасиенда“ откри сезона на малкия плаж в Лозенец с взривяващ купон, лазерно шоу на скалите на залива и съвършено ново озвучаване, каквото на Балканите има още единствено в Румъния. Менюто е обогатено с още 10 вида шампанско. Интериорът на клуба е обновен с изложба с копия на най-скъпо продадените картини в света на обща стойност един милиард долара на автори като Реноар, Сезан, Марк Ротко, Франсис Бейкън, Пикасо.

От миналата година насам клубът смени посоката от светски подиум, който събираше шоузвезди, известни личности и герои на таблоидите, в заведение - притегателен център за всички обичащи истински да се забавляват. Вероятно е да срещнете все пак хора от бизнеса като Калин Диков и компания, Боряна Баташова, която обича да завършва партитата, пеейки любими свои песни на финала. Много от клиентите сравняват атмосферата в „Хасиенда“ с тези в клубовете в Монако и Сен Тропе. Тук ще се почувствате звезда. Заведението има своя собствена телевизия и снима клиентите си във вихъра на купона. Можете да се гледате след това онлайн във facebook страницата на „Хасиенда“.

Различна от миналата година ще бъде и програмата. Големите български звезди като Лили Иванова и Васил Найденов това лято ще бъдат последвани от Любо Киров и Михаела Филева. Ще пее и Васил Чергов, който е музикален продукт на софийската „Хасиенда“. Даже от клуба вече продуцират негов дафтпънк албум на български.

Всяка вечер има жива музика. Купонът стартира с Вера Русинова, която пее хаус. Ще има нова изложба на картини на Стефан Божков и диджей фестивал - утвърдени български диджей звезди като Васкес и Ясен Петров ще музицират с по един от най-младите си колеги. Собственикът на клуба Митко Тодоранов заедно с кмета на Царево работи по проект за мини театрален фестивал.

На плажа при тръстиковите чадъри ще ви посрещнат с шотове и музика. Може да се погрижите за звездната си форма в открития фитнес или при масажиста бай Иван - част от галерията колоритни образи на „Хасиенда“ – бивш шампион по борба, бивш кадър на Бърза помощ в Горна Оряховица, билкар и уникален масажист.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР