Някои неща не се променят

eva.bg 26 June 2015

27-годишната попзвезда Адел отдавна не се е появявала на публични събития и не искаме да сме груби, но може би е имала право. В четвъртък обаче папараци успяха да я засекат на излизане от ресторант Nobu в Лондон и видяхме, че през времето, през което се бе скрила от света, Адел не си е мръднала пръста, за да промени имиджа си. Не е отслабнала и което е по-лошо – явно не й е минало през ума да си наеме стилист. Огромното зелено палто, с което е облечена на папарашката снимка, само подчертава едрото й тяло.

Но всъщност се оказва, че само на нас, простосмъртните, ни пука за това как изглежда Адел. Нейните колеги – попзвездите Лейди Гага и Фарел Уилямс твърдят в един глас, че Адел е събитие в британската музика. Изпълнителят на световния хит Happy заяви, че единствено парчетата на Адел наистина „живеят и дишат”, а двете с Гага май дори ще работят заедно.

През последните три години, след раждането на сина си Анджело през 2012 г., Адел се отдаде на личния си живот и детето си и не е записвала нищо ново.

Разбираме звездното твърдоглавство на певицата и отказа й да се подчини на каноните за това как трябва да изглежда, но... Все пак, Адел, ти си само на 27!

1 КОМЕНТАР
1
Дея
27 June 2015, 12:22

Не можете да разберете, че има хора, за които вашите представи за света не са техни. Не всичко е мода, стил и суета. Има и чисто човешки състояния и те са истинските и важните. Другото е самозалъгване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР