Принцесата на попмузиката

В EVA през юли

30 June 2015

Михаела Филева – искрящият талант, покорил българската попсцена, е на корицата на юбилейния брой 200 на списание EVA. В разгара на 20-те си години, красива, умна и както изглежда – неуморима, Михаела пътува из страната, за да представя песните от новия си албум „Инкогнито“, сред тях хитове като „Опасно близки“, „Приливи и отливи“, „И аз съм тук“. EVA я „отвлече“ за специална фотосесия на морския бряг, а докато пътувахме с нея тя повдигна завесата над една от строго охраняваните зони в България – личния й живот.

За първи път пред медиа Михаела навлиза по-дълбоко в отношенията си с майка си – жената, която тя нарича по име, защото й е малко да й казва „мамо“, и която я е научила да не разчита на никого, за да не бъде предавана. Говори за отношението си към човека, който й е баща и с когото се е срещала 2 или 3 пъти в живота си. Признава, че обича и че се чувства прекрасно като муза за творчеството на приятеля си. Не вярва в теорията за Единствения, но е сигурна, че когато направи избора си – ще е за цял живот. Разказва и за доста бурния си пубертет, когато с приятели са рискували живота си, заставайки под релсите на влака. За татуировките, които й се явяват насън и за вярата й в силата на думите - само в EVA, само през юли.

В броя търсете още: специалния проект, в който представяме известни братя, облечени като на снимките от детството им - Красимир и Веселин Ранкови, Дарин и Деян Ангелови, Тигран и Ованес Торосян, Калин и Светослав Терзийски; ексклузивно интервю с най-харесвания министър – Лиляна Павлова; гостува ни и актьорът Кабир Беди, когото помним като Сандокан, както и младата актриса Лорина Камбурова от сериала „Връзки“. Много емоционална е срещата ни и с Пламен Любенов – момчето, родено без крака, което победи в „България търси талант“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР