A to JazZ

На 3 юли в Южен парк 2 (зад гърба на хотел „Хилтън“ в София) започва най-приятният дълъг уикенд, далече от морето, с петия по ред фестивал A to JazZ

eva.bg 03 July 2015

METAФORМОЗА

На 3 юли в Южен парк 2 (зад гърба на хотел „Хилтън“ в София) започва най-приятният дълъг уикенд, далече от морето, с петия по ред фестивал A to JazZ. В продължение на 3 дни ще чуем много интересни изпълнители. Хедлайнер е един от най-големите тромпетисти в света Kenny Garrett, свирил с Miles Davis и в Duke Ellington Orchestra.

Носителят на няколко Грами Roy Hargrove, акомпанирал на Erykah Badu, и неговият бигбенд ще ни потопят в кубински джаз. В програмата са Slavena Daskalova & Jazz Orpheus, свежият хип-хоп на DAYO и шоуто, преплитащо фънк, блус и соул, на Dirty Purchase.

На сцената ще видим и дуото Sirius & Methodikal Reel Feel, младата латино, джаз, фънк и етно формация ZONYO & Friends, проекта Jazzball на барабаниста Христо Йоцов и музиканти, романтичната Белослава, младата фънк група Funky Miracle, Bobo & The Gang и експлозивните фънк и джаз музиканти от METAФORМОЗА.

Финал ще постави изключителният JOSÉ JAMES с новия си албум, посветен на 100- годишнината от рождението на легендарнaта певица Били Холидей, която нарича свой учител.

1 КОМЕНТАР
1
Kk
03 July 2015, 16:12

Kenny Garrett е САКСОФОНИСТ !!!

ТВОЯТ КОМЕНТАР