Говори ми, говори

Имате нещо да кажете. Кажете го с очи. Понякога думите са излишни

Свобoда Сидерова 31 August 2015

Paul Joe

Ъпгрейдването се добра и до миглите. На мода са хипертрофирано дълги, гъсто намазани и слепени мигли в стил baby doll, благодарение на които погледът се превръща в оръжие за съблазняване. Всевъзможните визуални ефекти не само заслужават възклицанието wow, но и позволяват да изглеждате съвършено различно 7 дни в седмицата.

Diorshow

Питър Филипс посегна на най-святото за Dior – спиралата за обем, и преправи формулата й. Вдъхновен от използваните изкуствени мигли на подиума, артдиректорът добавя удебеляващи микрофибри, запълващи пространството между косъмчетата. Тъмносинята опаковка крие и друго технологично съкровище – система за ограничаване достъпа на въздух и предпазване на туша от изсъхване. Сега текстурата остава влажна и гъста много по-дълго.

Hypnose Volume-a-porter на Lancome

Спиралата за обем с усещане за кашмир е поредният урок по изкуството за говорене с очи. Флуидната текстура може да се нанася многократно без риск от грешки. При това се плъзга леко по миглите също като материя по кожата. Пълноправен партньор на формулата е гъвкавата четка от еластомер с къси и дълги реснички. Колкото повече седмици минават, стволовите клетки от роза в състава удължават и сгъстяват косъмчетата.

Cils d’Enfer So Volume на Guerlain

Също както предшественичките си Cils d’Enfer и Cils d’Enfer Waterproof, версията за максимален обем прави фантастичния поглед реален. Полимери и масла предпазват от ронене и отпечатване върху кожата. Черният цвят с ненадмината дълбочина и наситеност се дължи на масла за блясък. Тънката четка с многобройни реснички позволява равномерно нанасяне и сгъстяване от корена до върха. Накратко, вълшебна пръчица за бързо преобразяване. 

Еyes To Kill Ecstasy на Giorgio Armani

Законите на светската красота са ясни: тоалет в духа на dress to kill и макиаж в стил eyes to kill. Спиралата за зашеметяващ обем не е за философски разговори на чаша вино. Зад „убийственото“ име се крият бързи решения. Един размах на четката е достатъчен за създаване на плътност на макс. Апликаторът прецизно отмерва нужното количество туш, така че неприятни сюрпризи от рода на бучици не се очакват. „Убийственият поглед“ изисква 100% увереност в себе си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР