Фитнес? Не, XBODY

EMS (електро мускулна стимулация) ни изглежда на пръв поглед леко стряскащ метод, но това е най-новото откритие във фитнес индустрията

Елка Влаховска 31 July 2015

Ползват го не само холивудските звезди, но и олимпийските атлети. Да не говорим, че при рехабилитацията на травми или раздвижване след тежки съдови заболявания е незаменим помощник. Но да наблегнем на другия ефект на EMS метода – бързо намаляване на теглото и изразен антицелулитен резултат.

В комбинация с правилен хранителен режим само след 10 тренировки обиколките на тялото намаляват, като при жените се акцентира върху проблемните зони (талия, бедра, седалище), а при мъжете се „гони“ хармонично развита мускулатура.

Тренировките с уреда XBODY са напълно безболезнени и безвредни. Мускулните контракции са аналогични на изпълняване на упражнения с дъмбели. Да, облича се специален тренировъчен костюм, но неговата кройка е удобна и елегантна.

За разлика от конвенционалните фитнес тренировки, при XBODY 20 минути са достатъчни. А ако искате да постигнете впечатляващи резултати, практикувайте три пъти седмично по индивидуално изработена програма. Можете да закупите уреда и за тренировки у дома.

АТАМА Уелнес Клуб, София, бул. „Михай Еминеску“ 1.
Необходима е предварителна резервация на тел. 02/962 0 999.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР