Какво се случва с парите, които Уитни Хюстън завеща на дъщеря си

eva.bg 29 July 2015

Снимка: getty images/guliver

След като прекара почти седем месеца в кома, в неделя Боби Кристина Браун напусна този свят, оставяйки куп въпросителни както относно причините за смъртта й, така и във връзка с огромното богатство, което майка й Уитни Хюстън й завеща. Още преди да почине, в медиите се появиха спекулации, че роднините й по майчина и бащина линия (които изобщо не се разбират), нарочно искат да спрат животоподдържащите системи на Боби Кристина, защото всички пари отивали за медицински грижи. А шансовете й да излезе от кома и да се възстанови бяха нулеви.

Според завещанието на Уитни Хюстън, тя оставя на дъщеря си 10 процента от богатството си, а чак след като навърши 30 години щеше да получи и останалите 90 процента. Понеже Боби Кристина почина на 22-годишна възраст, въпросните 90 процента сега могат да се разпределят между роднините й, включително баща й Боби Браун, с когото Уитни се разведе още през 2007 и двамата бяха в много лоши отношения. А когато става въпрос за милиони долари, няма как да не се стигне до вадене на кирливи ризи и грозни битки в съда.

Погребението на Боби Кристина Браун ще е тази събота. Тя ще бъде погребана до майка си, която почина при сходни обстоятелства преди три години.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР