Как Кейт Уинслет вдъхва самочувствие на дъщеря си

eva.bg 30 July 2015

Снимка: getty images/guliver

Кейт Уинслет никога не е имала тяло на манекенка и неведнъж е признавала, че в детството си често е била тормозена от другите деца заради външния си вид. 39-годишната актриса обаче отдавна е приела тялото си и се е научила да го обича, независимо, че не се припокрива с моделските пропорции за перфектност. За да спести драмите на 14-годишната си дъщеря обаче, тя от малка я учи, че не е нужно да си като останалите, за да имаш самочувствие.

„Докато растях нито веднъж не съм чула позитивно мнение за тялото ми от жена. Никога. Чувала съм само негативни мнения. И това може да ти нанесе сериозни травми. Затова сега заедно с дъщеря ми Миа заставаме пред огледалото и аз й казвам: „Ние сме такива късметлийки, че имаме закръглени форми. Късметлийки сме, че не сме кльощави. Че имаме такива хубави дупета. А тя ми отговаря: „Да, мамо, знам. Слава Богу, че е така“, заяви в интервю Кейт Уинслет.

А на въпрос какво би казала сега на съученичките си, които навремето са й се подигравали заради тялото и външния й вид, тя отговори: „Искам да ви благодаря, че бяхте толкова гадни с мен, защото това ме направи много по-силна.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР