MTV видео награди: Кажете: Марихуана!

eva.bg 31 August 2015

Майли Сайръс

Тейлър Суифт обра видео наградите на MTV на церемонията снощи, но получи нееднозначни коментари за тоалета си. Някои я обявиха за най-стилната звезда на церемонията, а другата - точно обратното, за най-безвкусно облечената. Тейлър се появи в странен „комплект“ от две части – панталон и топ, които оставяха корема й открит.  Плюс обувки с метални токове на Christian Louboutin. Разбира се, един открит корем е нищо пред това, което показа водещата на лудата церемония, 22-годишната попзвезда Майли Сайръс. При Майли нямаше нищо скрито-покрито и тя се показа на публиката си от глава до пети като всеки сценичен костюм от многобройните, които тя смени по време на шоуто, разголваше различна част от тялото й и нито една не беше пропусната. На този фон Тейлър определено бледнееше и може би заради това не всички одобриха избора й.

 Майли Сайръс пълноценно използва статута си на водеща и обяви, че в същия този момент, в който тя води шоуто нейният нов албум Miley Cyrus And Her Dead Petz е пуснат безплатно онлайн и всеки може да го чуе.
MTV видео наградите „озариха“ с бляскавите си златни, златисти, разголени, прилепнали, изрязани и прочие „тоалети“ и звездите Ники Минаж (с награда Най-добро хип-хоп видео), Бритни Спиърс, Ким Кардашиян, както и "ветеранката" Бритни Спиърс. Тийн идолите Селена Гомес и  Рита Ора  заложиха на черно, но въпреки това човек трудно би могъл да ги определи като стилни, особено роклята с пера на Ора.

 Ники Минаж се появи в златна рокля Laboujoisie, щедро подчертаваща... телесните масиви, които певицата гордо носи точно под гърба си. В този ред на мисли бременната Ким Кардашиян, която придружаваше съпруга си, рапъра Кание Уест, бе избрала ужасяващо прилепнала за състоянието си рокля на Balmain, която също подчертаваше гореупоменатите масиви – гордостта на Ким. Въобще кичът и тази година властваше радостно на MTV видео наградите.

 В един момент водещата на шоуто Майли Сайръс събра част от героите на церемонията, за да се снимат с помощта на стик за селфи, и вместо „Зеле!“ подкани налудничаво пъстрата компания да извика: „Марихуана!“ Този момент увенча достойно шоуто и невидимият венец съвсем не беше изплетен от бръшлян или клони на лавър например.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР