В компанията на Клаудия Кардинале

Легендарната актриса пристига у нас за премиерата на българския филм „Имало едно време един уестърн“ на режисьора Борис Десподов

05 October 2015

Клаудия Кардинале и Диана Паскалиева

Снимка: Arthouse Blockbusters

Световната премиера на българския игрален филм „Имало едно време един уестърн“ ще доведе у нас Клаудия Кардинале, която е една от звездите в лентата. Премиерата ще се състои на 7 октомври. Два дни по-късно филмът тръгва по кината у нас. Клаудия Кардинале пристига в България утре и ще остане  три дни.

„Имало едно време един уестърн“ е на режисьора Борис Десподов. Филмът разказва историята на млада жена, която напуска България заедно с осемгодишната си дъщеря, бягайки от малтретиращия я съпруг, и заминава за Испания да започне живота си на чисто. След много перипетии се озовава в градчето Табернас, намиращо се до пустинята със същото име, и започва работа в дома на възрастна дама със счупен крак. Тази дама е Клаудия Кардинале, която тук за първи път играе себе си. 45 години след снимките на култовия уестърн „Имало едно време на Запад“ легендарната актриса се връща в Табернас. А българката в главната роля е Диана Паскалиева – дебютант в актьорската професия.

Какво е да снимаш с Клаудия Кардинале цели две седмици, да слушаш нейните холивудски и житейски истории, да се храните заедно и всичко това да се случва насред пустинята Табернас, където вероятно още се носи във въздуха знаменитата мелодия на Мъжа с хармониката, дело на Енио Мориконе – Борис Десподов и Диана Паскалиева разказват в октомврийския брой на EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР